Book klassisk musik tæt på Bylderup-Bov her

5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en ensemble til f.eks...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil

NexusEvent - Udlejning af scene, lyd og lys

NexusEvent Professionel Scene, lyd og lys udlejning og produktion.
Vi ved at det handler om tillid! - Vi kan inddrages i planlægningsfasen, eller...

Kategori:
Musik > Bands
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere , så personer, der søger efter den helstøbte musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger musikere, der tilbyder klassisk musik tæt på Bylderup-Bov, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.