Book klassisk musik tæt på Gråsten her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil

junior

Book mig nu!

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som private, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med portalen lige fra begyndelsen, og det , så personer, der søger efter den helstøbte underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter musikere, som tilbyder klassisk musik i nærheden af Gråsten eller du selv er artist, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.