Book klassisk musik i Midtjylland her


Thor R. Røgild

Ciao, jeg hedder Thor, og jeg er ny i musikfaget (hvertilfald med solosang), men jeg er god til at give et show. Min kompitencer bygger rundt om o...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 200 - 1.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således, at folk, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter klassisk musik i Midtjylland eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.