Book klassisk musik i Nordjylland her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som virksomheder, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig kategori så personer, på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden, at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Vores udvalg dækker fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er artist eller søger klassisk musik i Nordjylland, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.