Book klassisk musik tæt på Silkeborg her

Freja Sibbern

Mangler du et musik-indslag til din begivenhed?
Freja er en ung musiker, som elsker at spille harmonika, klaver og så synger hun også. Hun spiller...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Duo D'amore

Duo D’amore består af Kristine Kier Jørgensen (f. 1991) på klassisk violin og Jakob Schmitz Mouridsen (f. 1987) på klassisk guitar, der sammen spil...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det således, at folk, på jagt efter god musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har desuden et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller leder efter musikere, som tilbyder klassisk musik nær Silkeborg, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.