Book klassisk musik tæt på Sommersted her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

junior

Book mig nu!

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som virksomheder, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det , så personer, der søger efter den helstøbte musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger musikere, som tilbyder klassisk musik tæt på Sommersted eller du selv er en artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.