Book klassisk musik i Sønderjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Klassisk musik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere, som leder efter perfekt musik og underholdning, kun har brug for at søge ét sted; og det uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter klassisk musik i Sønderjylland eller du er artist, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.