Book foredragsholder i København med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Psykologisk entertainer og foredragsholder

Manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation
Foredraget/showet vil komme ind på at alle mennesker hele tiden bliver manipuleret af a...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jens Balle

Workshop i adfærdsdesign og nudge - forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På workshoppen lærer du, hvordan dine kunder tænker,...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en spændende fortælling. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Vi er en af landets største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores portal, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Derefter skal du blot lave reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og inspirerende. En succesfuld foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og et publikum, som har lyst til at deltage og blive klogere på det givne tema. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det indenfor enhver relevant kategori, så folk der er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Det store udvalg strækker sig fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i København med foredrag om kommunikation eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...