Find foredragsholder nær Vanløse med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin fortælling. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester på det danske marked. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Derefter skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, og tilhørere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. At få fat i en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan komme omkring mange helt forskellige emner.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der søger fuldendt musik & underholdning kun behøver at lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også mulighed for inden en event at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Vanløse med foredrag om kommunikation, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...