Find konferencier nær Horsens her

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

carsten TONIGHT hjorth

carsten TONIGHT hjorth har gennem 30 år virket som konferencier & speaker & foredragsholder. Bilshow & salgsfester & modeshow & gaveshow & quiz og ...

Hjemby
Skødstrup
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Martin Elkjær, eller "basse" er en upcoming stand-up komiker.

Han skriver jokes om hvad som helst. Om hvad hvad han lige har set i i avisen ell...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at folk, som er på jagt efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor alle genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har du også god mulighed for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...