Find konferencier i Jylland her

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

carsten TONIGHT hjorth

carsten TONIGHT hjorth har gennem 30 år virket som konferencier & speaker & foredragsholder. Bilshow & salgsfester & modeshow & gaveshow & quiz og ...

Hjemby
Skødstrup
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Martin Elkjær, eller "basse" er en upcoming stand-up komiker.

Han skriver jokes om hvad som helst. Om hvad hvad han lige har set i i avisen ell...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Idegrundlaget for portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...