Find konferencier i København her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag denne portal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer, som søger efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også muligheder for inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...