Find konferencier i Nordjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find konferencier i Nordjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere der leder efter den perfekte underholdning og musik, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor mange genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...