Find konferencier tæt på Nørre Alslev her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere der leder ideel musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Vores store udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...