Find konferencier nær Ribe her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig kategori, så danskere der søger efter den fuldendte underholdning og musik, kun skal søge ét sted, uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...