Find konferencier i Sønderjylland her

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Martin Elkjær, eller "basse" er en upcoming stand-up komiker.

Han skriver jokes om hvad som helst. Om hvad hvad han lige har set i i avisen ell...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, der er på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...