Find konferencier tæt på Vanløse her

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Martin Elkjær, eller "basse" er en upcoming stand-up komiker.

Han skriver jokes om hvad som helst. Om hvad hvad han lige har set i i avisen ell...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor du kan finde alle betydelige typer underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen fra starten, og det så personer, som søger efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Vores brede udvalg dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...