Find kor nær Ballerup her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere som er på jagt efter perfekt musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter kor i Ballerup eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...