Find kor tæt på Birkerød her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog med ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også muligheder for inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter et kor i Birkerød, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...