Find kor nær Hårlev her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle betydelige typer god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer på jagt efter perfekt musik & underholdning kun skal søge ét sted, uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter et kor i Hårlev, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...