Find kor nær Holbæk her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det således at danskere, der leder efter ideel underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Derudover er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter kor i Holbæk eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...