Find kor i Jylland her

Vocalgroup SONO

Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere i den aarhusianske vokalgruppe SONO fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk som er på jagt efter fuldendt underholdning & musik kun skal lede ét sted, uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger et kor i Jylland, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...