Find kor tæt på Kalvehave her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle væsentlige typer underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det så personer, der leder efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter kor i Kalvehave eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...