Find kor tæt på Kongens Lyngby her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Rungsted Gospel

Rungsted Gospel er et velsvingende og dygtigt gospelkor under ledelse af Susanne Wiik Kalvåg. Vi synger med lyst og glæde for alle, der vil have en...

Hjemby
Rungsted Kyst
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Røst

Røst - pop du næsten kender!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle betydelige typer underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne portal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter et kor i Kongens Lyngby, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...