Find kor tæt på Nørre Alslev her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således at folk, som søger efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller leder efter et kor i Nørre Alslev, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...