Find kor nær Roskilde her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Ideén bag portalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer der søger ideel underholdning & musik ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger et kor i Roskilde, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...