Find kor nær Skive her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller leder efter et kor i Skive, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...