Find kor nær Stenløse her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med denne portal lige fra starten, og det således at folk, på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller leder efter et kor i Stenløse, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...