Find kor tæt på Svinninge her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at personer, på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment dækker fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter et kor i Svinninge, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...