Leif Bent Christensen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 - 3 timer

Profil

Den største langsigtede investering de fleste foretager er i fast ejendom. Det kan være køb af ejendom, nybyggeri, tilbygning eller ombygning. Derfor er det vigtigt at man er grundig, og sætter sig ind i de forhold, som har betydning for fremtiden og økonomien.
Mit foredrag indeholder både den tekniske side, juridiske og økonomiske, og de forhold som man skal tage stilling til for at udgå fejl og misforståelser.

Læs mere...

Mere om Leif Bent Christensen

Ovenævnte gælder for private, erhverv samt offentlig byggeri. Når man køber skal man nøje overveje hvilke krav man stiller og hvad man har behov for, samt hvor meget man vil betale for ejendommen, samt hvilke forbedringer der efterfølgende skal laves. Ved eftersyn af en sagkyndig kan man kun finde de synlige fejl og mangler, hvorimod de skjulte installationer m. v. ikke kan kontrolleres.
Ønsker man at bygge nyt skal man være sikker på at arkitekt/ingeniør har forstået hvad man ønsker, (der sker en del fejl fordi disse taler et fagsprog og man misforstår hinanden). Det samme gælder for entreprenøren, som skal være helt klar over hvad man ønsker at der skal laves. her tænker begge parter ikke ens.
Et lille eksempel kan være, at man får tilbud på udskiftning af vindue fra 2 tømremestre den ene forlanger 5000 kr dette og den anden 7500 kr. Ja så vælger man normalt den billigste, som kommer og monterer vinduet og så slut. Man spørger herefter om ikke der skal et bundstykke i, lysninger samt gerigt-er. Denne svarer så at det ikke er med i prisen, men at han for 3000 kr ekstra vil montere dette. Måske var dette med i tilbuddet på 7500 kr.
Derfor bør man altid have helt faste skriftlige aftaler og til dette formål findes forskellige hjælpemidler.
Økonomien bør også ses langsigtet, da den billigste bygning nemt kan være meget dyrere i det lange løb i forhold til et dyrere byggeri.

Kontakt Leif Bent Christensen

Kontakt Leif Bent Christensen via formularen her, så vil Leif Bent Christensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.