Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Mikkel Julius

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til fire timers musik

Profil

Uadvendt og alsidig musiker med næsten 20 års live erfaring. Semifinalist i Danmark har Talent 2017. De største hits på guitar, klaver, ukulele og sang. Også lejlighedssange.

Læs mere...

Mere om Mikkel Julius

Leder du efter levende musik, som kan favne alle aldersgrupper til enhver lejlighed? Mikkel Julius kan med garanti hjælpe dig! Han mestrer både guitar, klaver, ukulele og sang, og han været spillemand, siden han var 11. Mikkel Julius spiller til alt fra bryllupper og fødselsdage til firmafester og festivaler. Han er altid imødekommende og spiller musik som frembringer god stemning og et smil på læben.

Mikkel har spillet musik hele sit liv. Som 11-årig blev han suppe-steg-is musiker, og som 13-årig dannede han sit første band. Mikkel har usædvanlig god sans for at tilpasse musikken præcis til dit arrangement. Han kommer solo, men kan både have klaver, guitar og ukulele med. Han spiller alt fra instrumentale klassikere under middagen til længere sæt med pop, rock og evergreens til dansen. Han er med andre ord et ONE MAN BAND. Mikkel spiller pop, rock, country, folk, jazz og evergreens for alle årtier, men skriver også egne sange på dansk. I 2016 deltog han i TV-2-programmet Danmark har Talent med trioen De Originale Kopier. Mikkel har et godt gehør og vil kunne akkompagnere enhver lejlighedssang, ligesom han er lydhør overfor opfordringer. Har du brug for en erfaren, alsidig og smilende musiker med styr på tingene, så skal du kontakte Mikkel Julius.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mikkel Julius: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Smuk og personlig performance

Mikkel Julius spillede akustisk til vores vielse i det fri. Det var en smuk og personlig fortolkning af et kendt nummer. Det satte en fin ramme for vores dag. Mikkel Julius var super nem at kommunikere med og kunne springe til med kort varsel. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Ditte Jensen d. 12. august 2019
5
1
5

Mikkel Julius får max stjerner

Til fødselsdag skulle jeg bruge en til at komme og spille en helt speciel sang med stor betydning for min storebror og jeg. Selvom Mikkel ikke havde spillet sangen før var han frisk på udfordringen. Han mødte op og var suveræn forberedt, og gav den bedste fortolkning man kunne ønske sig. Mikkel får max stjerner fra mig.

Anmeldt af Dorthe d. 4. februar 2019

Kontakt Mikkel Julius

Kontakt Mikkel Julius via formularen her, så vil Mikkel Julius vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.