Find morgenmusik i Sønderjylland her

4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Hjemby
Sønderborg
Vis kunstnerprofil

Morten&Martin

Halløj :)

Vi hedder Morten og Martin og vi spiller til morgensang, om det er til kobber-, sølv-, guldbryllup eller noget helt fjerde.
Martin ...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Hjemby
Sønderborg
Vis kunstnerprofil

Morgenmusikanterne

Morgenmusik til sølv-, guld- og diamantbryllup. 1, 2 eller 3 mand.
Sangblade medbringes.

Hjemby
Varde
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med portalen fra begyndelsen, og det så danskere, som leder efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...