Find morgenmusik i Jylland her

Herunder finder du en liste med morgenmusikere fra hele Jylland, som alle står klar til at bidrage med en god og festlig start på den store dag – uanset om det gælder morgenmusik til kobber-, sølv-, guld- eller diamantbryllup. Morgenmusikeren vejleder gerne mht. sangvalg og har i mange tilfælde en færdig skabelon, så sangbladet er lige til at printe ud. Du kontakter og laver alle aftaler direkte med morgenmusikeren. Nemmere kan det næsten ikke blive.
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.5

Go'Morgen Trioen

Go' Morgen Trioen spiller festlig morgenmusik i Aalborg og omegn til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage og andre festlige lejligh...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.350 - 2.450
Vis kunstnerprofil
3.7

Cornet Duetto

Morgenmusik til morgensang i Horsens og omegn

Vi er den famøse duo kendt som Cornet Duetto. Vi møder glade og friske op før bageren har fået tæn...

Kategori
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 800 - 900
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

PROFESSIONEL TROMPETIST TIL MORGENSANGEN - OG UNDERHOLDNING MED ET FESTLIGT INDSLAG VED DEN EFTERFØLGENDE KAFFE.

...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Carsten Esbensen - Morgenmusik

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guldbryllup, jubilæer, fødselsdage m.m. Jeg spiller saxofon og hvis det ønskes, kigger jeg gerne ud med en makker p...

Kategori
Hjemby
Struer
Prisniveau
Kr. 850 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

3 Høje Hatte

De 3 HØJE HATTE er morgenmusikgruppen, der spiller til alle festlige anledninger: kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, runde fødselsdage, jubil...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.350 - 2.200
Vis kunstnerprofil

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Hjemby
Sønderborg
Vis kunstnerprofil

Morgenmusik v. Baggesen-tvillingerne

Morgenmusik v. Anne & Julie Baggesen på hhv. saxofon og trompet.

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Asger

Musik på trompet.
Morgenmusik til sølv og guldbryllupper.
I kirken
til events
m.m.

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Cecilie Pedersen - Klarinettist

Klarinettist søger spillejob til alle typer lejligheder, ex. morgenmusik. Repetoireret er selvbestemt idet at jeg kan spille alt tænkeligt.
Genre:...

Hjemby
Herning
Vis kunstnerprofil

Morten&Martin

Halløj :)

Vi hedder Morten og Martin og vi spiller til morgensang, om det er til kobber-, sølv-, guldbryllup eller noget helt fjerde.
Martin ...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Hjemby
Sønderborg
Vis kunstnerprofil

De to trompeter

Leder du efter en smuk og festlig måde at vække på til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. SÅ skal du prøve Emil Thorsted og Rasmus Mikkel...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Morgenmusikanterne

Morgenmusik til sølv-, guld- og diamantbryllup. 1, 2 eller 3 mand.
Sangblade medbringes.

Hjemby
Varde
Vis kunstnerprofil

Eva og Jens

Vi spiller til morgensang i og omkring Viborg. Jens spiller trompet og Eva på tværfløjte. Vi gør vores til, at fest-dagen starter glædeligt.

Hjemby
Viborg
Vis kunstnerprofil

Leverandør af morgenmusik til hele Jylland

Hos os kan du altid finde dygtige musikere, der opfylder dine ønsker til musik til din næste fest. Musik er her helt essentiel, og vores artister kan bidrage til at skabe den behagelige kulisse under spisningen og bagefter sikre, at dansegulvet er proppet med festlige gæster. Her findes nemlig Danmarks største udvalg af musikere og bands, som gerne kommer og spreder stemning med musik til din fest eller arrangement. Du arrangerer hele forløbet med musikeren selv, og som oftest kan du høre eller se klip, før du beslutter dig for, hvem der skal stå for musikken.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

Idéen bag denne bookingportal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori så folk, som er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet men den portal, der samler mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger morgenmusik i Jylland eller du selv er musiker, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...