Book musikalske foredrag nær Aalborg her

Keld Kortermann Sterlø

"John Mogensen i lyst og nød" Et musikalsk foredrag om John Mogensens liv med indlagte sange ( 19 )
"Otto Brandenburg - historien om en baggårdspu...

Hjemby
Østbirk
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

En Musikalsk Fortælling om Kim Larsen - Lasse Helvig

En musikalsk fortælling om Kim Larsen.
Har du noget imod at dele - LAD OS SIGE - den BEDSTE oplevelse nogensinde?

Kim Larsens aftryk på dig o...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så danskere på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere.

Det store sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...