Find musikalske foredrag i nærheden af Randers her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det således at personer, der søger efter helstøbt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...