Nikolaj

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Nikolaj

Prisniveau

Kr. 1.500 - 15.000

Hjemby

Varighed

Op til 8 timer

Profil

Erfaren musiker med et kæmpe repetoire. Med +25 års liveerfaring, og tusindvis af koncerter rundt i verden har Nikolaj været med til at skabe en professionel kvalitet i musikken og en service, som kunderne bemærker.

Bestil en unik skræddersyet musikoplevelse til din fest, med Nikolaj. Underholdende og velkendt festmusik til både maden og til dans. Hvad enten det er Bryllup, fødselsdag, bar, café, restaurant, konfirmation, diskotek eller bålfest så klarer jeg musikken til dit arrangement.

Nikolaj "NikoLive" Bertelsen har igennem 25 år spillet over 3000 koncerter i bl. a. England, Østrig, Holland, Tyskland, Skotland, Danmark og Cypern. Han er professionel musiker og arbejder til daglig som underviser i sang, guitar, klaver, og trommer.

NikoLive spiller noget for alle aldersgrupper, og masser af velkendte melodier. Om det er U2, Johnny Cash, Michael Jackson, Jason Mraz, Kim Larsen, Weeknd, Elton John, Ed Sheeran, Abba, Bob Dylan, Clapton, eller Stevie Wonder, så er der +2000 forskellige sange i den menneskelige jukebox. Med andre ord kan du trygt regne med at høre de sange du kender og elsker.

NikoLive tager imod ønsker hele aftenen og spiller også med på festsangene. Du kan også på forhånd udvælge præcist de sange der skal være til din fest ud fra den kæmpe sangliste.

Dæmpede instrumentale guitar numre, velegnet til spisning og reception er også en mulighed.

Ønskes en duo eller band er dette også en mulighed.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt Nikolaj

Kontakt Nikolaj via formularen her, så vil Nikolaj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.