Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Nikolaj Bertelsen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 8 timer

Profil

NikoLive er et enestående professionelt et-mands orkester, med et repetoire på +1000 sange. underholdningen er sikret. Med 18 års liveerfaring, og +3000 koncerter rundt i verden har været med til at skabe en professionel kvalitet i musikken og servicen, som kunderne bemærker.

Læs mere...

Mere om Nikolaj Bertelsen

Bestil en unik musikoplevelse til din fest, med NikoLive. Underholdende og velkendt fest musik til både maden og til dans. Hvad enten det er Bryllup, Fødselsdag, bar, café restaurant, konfirmation, diskotek eller bålfest så spiller NikoLive musikken til dit arrangement.

Nikolaj "NikoLive" Bertelsen har igennem 18 år spillet over 3000 koncerter i bl. a. England, Østrig, Holland, Tyskland, Skotland, Danmark og Cypern. Han er professionel musiker og arbejder til daglig som underviser i sang, guitar, klaver, bandskole og trommer på HAderslev musikskole.

NikoLive spiller noget for alle aldersgrupper, og masser af velkendte melodier. Om det er U2, Michael Jackson, Jason Mraz, Kim Larsen, Elton John, Ed Sheeran, Abba, Bob Dylan, Clapton, eller Stevie Wonder så er der +1000 forskellige sange i den menneskelige jukebox. Med andre ord kan du trygt regne med at høre de sange du kender og elsker.

NikoLive tager imod ønsker hele aftenen og spiller også med på festsangene. Du kan også på forhånd udvælge præcist de sange der skal være til din fest ud fra den kæmpe sangliste.

Nikolive sætter festen i gang, med guitar, sang, live-looping og trommer. NikoLive spiller yderligere dæmpede instrumentale guitar numre, der egner sig til spisning og reception.

Ønskes en duo eller band er dette også en mulighed.

Kontakt Nikolaj Bertelsen

Kontakt Nikolaj Bertelsen via formularen her, så vil Nikolaj Bertelsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.