Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi

Prisniveau

Kr. 12.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

3 sæt af ca. 45-50 min.

Profil

Rabalder - Gasolin & Kim Larsen kopi band (Trio) der gir den fuld gas med de kendte rock numre fra Gasolins univers og krydrer med nummer fra Kim Larsens solo karriere og alle de bands han sidenhen har haft. som eks. Kjukken og Bellami

Husker du Rabalderstræde hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin', det gør vi. Og vi elsker det så meget at vi er klar til at give den fuld Gas og det gør vi med et ordenligt Rabalder. Om det så skal være en tur over Langebro, på en sommerdag i selskab med Smukke Linda eller om det er med strengelegen vi fyrer den af. Gør det noget det er med masser af succes? Bare refrainet det er frit.

Oplev bandet Rabalder ude på den danske rock landevej og oplev nostalgien når vi tager en tur gennem Gasolins fantastiske univers.
Derudover krydres musikken med en masse af de gode nye numre fra Kim Larsens tid efter Gasolin'. Om det er en Torsdag aften med flyvere i natten. Om du hedder Rita eller Joanna Så gir vi den fuld gas til midt om natten og der danses den allersidste dans......

Kontakt Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi

Kontakt Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi via formularen her, så vil Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.