Psykolog Sara Spangsberg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Psykolog Sara Spangsberg

Prisniveau

Kr. 5.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

1-5 timer

Profil

Underholdene og lærerige foredrag og temadage.

Mine foredrag kendetegnes ved stor indsigt i vores psykiske design og en uhøjtidelig tilgang, med let til latter. Jeg taler i et sprog, alle forstår, og formår at tage fat i selv tunge emner på en letforståelig måde, der fanger tilhørernes interesse og understøtter læring.

Jeg er kvinden bag de to podcasts Dramadronningen på 1 og Sara og de 3P'er, og forfatter til bogen En ny vej i livet - fra overtænkning til visdom.

Har du modet til at slippe det du tror du ved, ryste posen og vende verden på hovedet?
Har du prøvet en masse, men ikke opnået de resultater du håbede på?
Vil du gerne øge dine medarbejderes effektivitet uden det påvirker deres trivsel negativt?
Kunne du godt tænke dig en ekspert, der taler i et helt almindeligt hverdagssprog?
Vil du gerne inkludere viden om vores psykiske design i din faglige tilgang?
Drømmer du om, at de sjældne mirakler kan blive hverdag?

Hvis du kan svare ‘ja’ til disse spørgsmål, så er jeg den du søger.
Med udgangspunkt i inside-out forståelsen af vores psykiske design, relationer og trivsel åbner mine foredrag og kurser nye døre for både dig, din organisation og dine medarbejdere.

Aktuelle foredrag:

Jagten på den falske lykke - et foredrag om vores psykiske design.

Når stress flytter ind - et foredrag om stress.

Dig og mig og indre ro - et foredrag om trivsel på arbejdspladsen.

Indefra og ud, oppefra og ned - et foredrag om ledelse.

Den indre stopklods - et foredrag om effektivisering.

Sikkerhedsvagter og Dramadronninger - et foredrag om mennesker.

Har I ønsker til specifikke emner, indgangsvinkler, eller problemstillinger, er I velkommen til at kontakte mig for en snak om hvad jeg kan tilbyde netop jeres organisation.

Anbefalinger:

”Tak for en formidabel formiddag i fredags– helt uden stress.
Jeg har været til en del seancer omkring emnet stress; i arbejdsmiljøuddannelsesregi, i forbindelse med personaleledelse etc., så jeg synes egentlig jeg har hørt en del om både teori og praksis i dette felt og synes egentlig jeg vidste det meste.
Alligevel var jeg særdeles beriget, for dit foredrag/workshop om stress, var meget mere ”Stressproblematikken- Hands on” hvor der sådan var potentiel mulighed for øjeblikkelig handling. Jeg var vild med dine billedlige italesættelser, som gjorde det let for mig at knytte an til essensen. Det var faktisk ikke svært at følge din opfordring om at tage 2 ting med mig, som jeg vil bruge fremadrettet for at jeg kan holde mig fra stressgrundens rand”
- Skolekonsulent og tidligere skoleleder, temadag om stress.

”Supergodt – specielt stressforedrag – Ikke at det var en øjenåbner, for er klar over jeg er på kamppladsen – men det gav blik for, at jeg skal arbejde med det.
Du er meget informativ og bruger rigtigt mange gode beskrivelser og historier – der giver en god afklaring. Du er god til at skære igennem uden at være en skrapsak. Du er nede på jorden og taler på det niveau jeg/vi er på.
5 stjerner. Tak”
- Anonym deltager, temadag om stress på arbejdspladsen.

”jeg synes at din måde at undervise på er meget fængende fordi du som formidler meget konkret og tydeligt formidler det faglige. Og gennem mange praktiske og selvoplevede eksempler undervejs, gør emnet nærværende og brugbart + at de skabte nogle brugbare reflektioner over mit eget virke som fagperson.”
- Pædagog, workshop om betydningen af tidligere anbringelser.

”Hvor var det dejligt befriende. Jeg kan virkeligt genkende mig selv i dine fortællinger, og se hvordan jeg helt uskyldigt kommer til at stå i vejen for mig selv. Det forklarer så meget, og jeg har en tro på en ny vej nu”
- Leder, foredrag om at forstå sit psykiske design.

”Efter dit foredrag er der sket noget indeni mig. Jeg tilgår mit arbejde og mine kollegaer, og ikke mindst mine egne tanker, på en helt ny måde. Det er så befriende”
- Pædagogisk leder, foredrag om indre ro

De Tre Principper:

Jeg har personligt oplevet, hvordan mit liv - og i særdeleshed mit arbejdsliv - tog en kæmpe drejning til det bedre, da jeg lærte om de principper, der ligger bag vores psykiske design.
Og jeg har set det samme ske, igen og igen, hos mine klienter og kunder, når jeg har delt den viden med dem.
Aldrig før er jeg stødt på en teori, der på en så simpel og genkendelig måde, kan forklare så meget og skabe så store forbedringer i folks liv og overskud.
Uanset om folks udfordringer er kommet til udtryk som stress, livskriser, dårligt samarbejde, angst, hæmmede præstationer, frustrationer, dårligt selvværd eller andet.
Når vi forstår designet, bliver vi ganske enkelt mindre påvirkede.

Kontakt Psykolog Sara Spangsberg

Kontakt Psykolog Sara Spangsberg via formularen her, så vil Psykolog Sara Spangsberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.