Psykolog Sara Spangsberg

Psykolog Sara Spangsberg

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

1-5 timer

Profil

Den viden, jeg deler, er uden diskussion den vigtigste viden, du og dine medarbejdere kan få i jeres liv.
Noget af en påstand, ja. Men ikke mindre rigtig af den grund.

Jeg er fagligt stærk, yderst uhøjtidelig og med let til latter.
Jeg taler i et sprog alle forstår, og formår at tage fat i selv tunge emner på en letforståelig og underholdende måde, der fanger tilhørernes interesse og understøtter indlæring.
Jeg er kvinden bag de to podcasts 'Dramadronningen på 1' og 'Sara og de 3P'er'

Læs mere...

Mere om Psykolog Sara Spangsberg

Med mine foredrag og workshops vil du og dine medarbejdere opleve, hvor lyst og let (arbejds)livet kan blive, når først man sættes fri fra sine begrænsende tanker. Tanker om sig selv, andre mennesker, livet og de udfordringer, man oplever at stå med.
Og I vil få redskaberne til at gøre det.

Uanset om målet er at øge samarbejdet og den kollegiale følelse på arbejdspladsen, skabe bedre trivsel, forebygge stress, eller at hjælpe medarbejderne (og dig selv) til bedre selvtillid, mere energi og indre ro, så vil den viden jeg deler kunne hjælpe.
I vil opleve at få et bedre forhold til jeres kollegaer og ikke mindst til jer selv. Og jeres udfordringer vil synes mindre og nemmere at løse.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ik’?
Det ville jeg i hvert fald selv tænke, hvis jeg læste det uden at vide, hvad jeg nu ved.
Hvis jeg læste det uden at have oplevet så mange gode resultater, både personligt og i mit daglige arbejde som privat praktiserende psykolog.

Jeg har personligt oplevet hvordan mit liv - og i særdeleshed mit arbejdsliv - tog en kæmpe drejning til det bedre, da jeg lærte om de principper, der ligger bag vores psykiske design.
Og jeg har set det samme ske, igen og igen, hos mine klienter og kunder, når jeg har delt den viden med dem.
Aldrig før er jeg stødt på en teori, der på så simpel og genkendelig måde, kan forklare så meget og skabe så store forbedringer i folks liv og overskud.
Uanset om folks udfordringer er kommet til udtryk som stress, livskriser, dårligt samarbejde, angst, hæmmede præstationer, frustrationer, dårligt selvværd eller andet.

Når vi forstår designet, bliver vi ganske enkelt mindre påvirkede.

Lad mig bruge en metafor til at forklare:

Forestil dig, at du sad som tilskuer til et trylleshow. Men du vidste ikke, hvad et trylleshow var, du havde aldrig hørt om en tryllekunst tidligere.

Den velklædte mand på scenen putter så en kvinde i en stor kasse, og du kan se, at hendes fødder og hoved stikker ud i hver sin ende. Manden på scenen låser kassen, så kvinden ikke kan komme ud. Og så begynder han at save kassen over!
I starten tænker du nok, at han jo selvfølgeligt ikke saver kvinden over, at han vil stoppe, inden han rammer hende.
Men, da hun begynder at skrige hjerteskærende, går det op for dig, at han faktisk vil gennemføre projektet.
Forestil dig, hvordan du vil reagere.
Du vil måske prøve at råbe til ham at han skal stoppe, holde dig for ørene og vende hovedet væk, løbe op for at forhindre ham i at save mere, råbe til de andre publikummer om at gøre noget, ringe til politiet, kaste op.
Der er mange måder at reagere på. Den eneste måde, du næppe ville reagere på, ville nok være at sidde rolig og afslappet, smile og føle dig godt underholdt, for til sidst at klappe, når de to dele af kassen blev kørt hen i hver sin side af scenen. (det håber jeg i hvert fald ikke du ville).

Men så snart du forstår, hvad en tryllekunst er, og når du forstår, at tricket ’den oversavede dame’ bare er netop dét - en tryllekunst - så vil din reaktion ændre sig dramatisk. Du vil ikke længere blive urolig eller føle kvalme, du vil ikke skulle stoppe dig selv fra at tilkalde politiet og redde damen. Trangen til det vil ikke engang opstå. Du vil kunne sidde rolig og afslappet og nyde illusionen.

På samme måde er det med vores psykiske design. Når vi ser hvordan det er skruet sammen, så kan vi i ro observere det show, der nogle gange udspiller sig inde i os. Vi oplever ingen panik eller uudholdeligt ubehag. Vi har gennemskuet illusionen.

Gennem hele mit tidligere liv har jeg beskæftiget mig med at få mig selv og andre til at udholde at se damen blive savet over. Stoppe os selv fra at løbe op og blande sig, berolige os selv og lære at kigge et andet sted hen.
Forståelsen af vores psykiske design har hjulpet mig til at forstå, at der slet ikke er nogen dame der bliver savet over. At det bare er en illusion.
Og dén forståelse har forandret mit liv, fra godt til fantastisk.

Mine foredrag og workshops, uanset tema, er altid bygget op omkring forståelsen af principperne bag vores psykiske design.

For når vi forstår designet, hjælper det os til at slippe den begrænsende og uhensigtsmæssige tænkning, der forstyrrer så meget i vores liv. Det hjælper os til at se livet, os selv, vores opgaver og andre mennesker i et helt nyt lys.
Et nyt lys, der giver en større grad af indre ro, glæde og overskud.
Bekymring, stress og frustration mindskes.
Fortiden, fremtiden og de daglige udfordringer har ikke længere samme tag i os, så vi kan bedre være til stede i nuet.
Og er vi til stede i nuet, uden uhensigtsmæssige tanker, frigives der enorme mængder af ressourcer, der kan kanaliseres ind i lige netop det, vi er i gang med i dette øjeblik.

Vil du også gerne lære at se illusionen?
Kunne du tænke dig at dine medarbejdere fik en større indsigt i deres eget psykiske design, med alle de fordele det giver?

Så kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Jeg tilbyder underholdende og lærerige foredrag og temadage til både arbejdspladsen, foreningen og den private gruppe. Og jeg arbejder med både store og små grupper.

Mine foredrag og workshops tager altid udgangspunkt i forståelsen af de tre principper, men fokus kan lægges på lige netop det du ønsker.

Eksempler på temaer til arbejdspladsen er:
• Stress på arbejdspladsen – og hvordan vi mindsker den
• Introduktion til vores psykiske design
• kommunikation på arbejdspladsen
• Undgå at stå i vejen for dig selv
• Sundhed og livsstil
• At lede ud fra en forståelse af egen og andres visdom.
• Trivsel på arbejdspladsen
• Det hele menneske
• optimal præstation, minimal indsats.
• Indre ro

Man behøver ikke være en virksomhed eller en større organisation, for at hyre en foredragsholder.
Jeg tilbyder nemlig også en bred vifte af underholdende og lærerige foredrag, til både vennegrupper, studiehold, foreninger m.fl.

Eksempler på temaer til disse grupper er:

• Et foredrag i vennegruppen, omkring sundhed og vaner
• Et underholdende indspark til julefrokosten, om hvorfor kopimaskinen kan virke så fristende når vi fester, og andre historier om hvordan vores intellekt kan lokke os til at gøre tåbelige ting.
• Et oplæg til sportsforeningens årlige weekend, omkring motivation og energi.
• Et foredrag for rådgivere og pårørende, omkring den mentale del af misbrug og afhængighed
• En workshop i skolernes temauge, omkring præstationsangst og indre ro
• Et sjovt oplæg til polterabenden, om ægteskabets glæder og sorger (med nogle gode, sjove råd til at mindske de sidste)

Anbefalinger:
”Tak for en formidabel formiddag i fredags– helt uden stress.
Jeg har været til en del seancer omkring emnet stress; i arbejdsmiljøuddannelsesregi, i forbindelse med personaleledelse etc., så jeg synes egentlig jeg har hørt en del om både teori og praksis i dette felt og synes egentlig jeg vidste det meste.
Alligevel var jeg særdeles beriget, for dit foredrag/workshop om stress, var meget mere ”Stressproblematikken- Hands on” hvor der sådan var potentiel mulighed for øjeblikkelig handling. Jeg var vild med dine billedlige italesættelser, som gjorde det let for mig at knytte an til essensen. Det var faktisk ikke svært at følge din opfordring om at tage 2 ting med mig, som jeg vil bruge fremadrettet for at jeg kan holde mig fra stressgrundens rand”
- Skolekonsulent og tidligere skoleleder, temadag om stress.

”Supergodt – specielt stressforedrag – Ikke at det var en øjenåbner, for er klar over jeg er på kamppladsen – men det gav blik for, at jeg skal arbejde med det.
Du er meget informativ og bruger rigtigt mange gode beskrivelser og historier – der giver en god afklaring.
Du er god til at skære igennem uden at være en skrapsak
Du er nede på jorden og taler på det niveau jeg/vi er på.
5 stjerner. Tak”
- Anonym deltager, temadag om stress på arbejdspladsen.

”jeg synes at din måde at undervise på er meget fængende fordi du som formidler meget konkret og tydeligt formidler det faglige. Og gennem mange praktiske og selvoplevede eksempler undervejs, gør emnet nærværende og brugbart + at de skabte nogle brugbare reflektioner over mit eget virke som fagperson.”
- Pædagog, workshop om betydningen af tidligere anbringelser.

”Hvor var det dejligt befriende. Jeg kan virkeligt genkende mig selv i dine fortællinger, og se hvordan jeg helt uskyldigt kommer til at stå i vejen for mig selv. Det forklarer så meget, og jeg har en tro på en ny vej nu”
- Leder, foredrag om at forstå sit psykiske design.

”Efter dit foredrag er der sket noget indeni mig. Jeg tilgår mit arbejde og mine kollegaer, og ikke mindst mine egne tanker, på en helt ny måde. Det er så befriende”
- Pædagogisk leder, foredrag om indre ro

Videoklip

Kontakt Psykolog Sara Spangsberg

Kontakt Psykolog Sara Spangsberg via formularen her, så vil Psykolog Sara Spangsberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.