Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-3 timer

Profil

Sara Spangsberg er autoriseret psykolog, kostvejleder og stresscoach og har i mange år arbejdet med sundhed samt forebyggelse og behandling af stress. Hun tilbyder foredrag om stress samt sundhed.
Hun er fagligt stærk, yderst uhøjtidelig og har let til latter, og hun lægger en ære i at tale et sprog, som alle forstår. Dermed formår hun at tage fat i komplicerede og tunge emner og gøre dem letforståelige og underholdende på en måde, der fanger tilhørernes interesse og understøtter indlæring.

Læs mere...

Mere om Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg

Stress på arbejdspladsen
- i et individ-orienteret perspektiv.

Et spændende og lærerigt foredrag med et handleorienteret fokus i forhold til, hvad den enkelte medarbejder kan gøre for at passe på sig selv og sine kollegaer i en nogle gange presset og omskiftelig hverdag.

Foredraget giver:
En forståelse af, hvad der sker i kroppen og hjernen, når vi rammes af stress
Viden til at kunne genkende tegn på stress, hos sig selv og andre
Redskaber til at mindske smitterisikoen ved stress
Refleksioner over egen praksis, samt kulturen, på arbejdspladsen
Redskaber til at undgå stress, afhjælpe den i de tidlige faser, samt bearbejde den i de alvorlige faser.
En forståelse af, hvordan man kan forstå og møde den stressramte

Der deles rundhåndet ud af teoretisk viden og praktiske værktøjer til stresshåndtering, krydret med masser af billedsprog, eksempler fra eget liv og et skævt smil.

Gør foredraget til en temadag
Der er mulighed for at udvide foredraget til en temadag, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde indgående med, hvordan man i det enkelte team kan nedbringe risikoen for stress. Her arbejdes der i dybden med de konkrete fokusområder, der opleves som relevante for teamet, f.eks. kulturen på arbejdspladsen, samarbejdet om håndteringen af opgaver, den enkeltes redskaber til at undgå og bearbejde stress m.m.

Anbefalinger:
”Tak for en formidabel formiddag i fredags– helt uden stress.
Jeg har været til en del seancer omkring emnet stress; i arbejdsmiljøuddannelsesregi, i forbindelse med personaleledelse etc., så jeg synes egentlig jeg har hørt en del om både teori og praksis i dette felt og synes egentlig jeg vidste det meste.
Alligevel var jeg særdeles beriget, for dit foredrag/workshop om stress, var meget mere ”Stressproblematikken- Hands on” hvor der sådan var potentiel mulighed for øjeblikkelig handling. Jeg var vild med dine billedlige italesættelser, som gjorde det let for mig at knytte an til essensen. Det var faktisk ikke svært at følge din opfordring om at tage 2 ting med mig, som jeg vil bruge fremadrettet for at jeg kan holde mig fra stressgrundens rand”
- Steen Windfeldt, skolekonsulent og tidligere skoleleder i Sorø Kommune

”Supergodt – specielt stressforedrag – Ikke at det var en øjenåbner, for er klar over jeg er på kamppladsen – men det gav blik for, at jeg skal arbejde med det.
Du er meget informativ og bruger rigtigt mange gode beskrivelser og historier – der giver en god afklaring.
Du er god til at skære igennem uden at være en skrapsak
Du er nede på jorden og taler på det niveau jeg/vi er på.
5 stjerner. Tak”
- Anonym deltager, på temadag om stress på arbejdspladsen

Kontakt Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg

Kontakt Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg via formularen her, så vil Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.