Find soul- og funkband nær Greve her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man finder alle relevante typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer som leder efter den perfekte musik og underholdning, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter soul- og funkbands i Greve eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...