Find soul- og funkband i Nordjylland her

Soulkompagniet

Autentisk 60'er soul som tager dig tilbage til rødderne!

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets mest spændende og største bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så folk på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger soul- og funkbands i Nordjylland eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...