Steaph Chaimbeul Harpe

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Steaph Chaimbeul Harpe

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Profil

Solo harpenist. En elegant og magisk stemning til enhver begivenhed. Et bredt repertoire, fra moderne pop-og filmmusik til keltisk og klassisk musik. Hun nyder at arbejde tæt sammen med sine kunder for at skabe personlige musikalske oplevelser og er altid villig til at imødekomme specifikke sangønsker.

Steaph Chaimbeul voksede op på øen Skye i Skotland, omgivet af Skotsk og Irsk folkemusik, sang, og kultur, hvilket havde en dyb indvirkning på hendes musik. Hendes passion for harpen begyndte i en ung alder, og senere udviklede hun sine færdigheder gennem klassisk musik. I dag er hendes musik en unik fusion af traditionelle og klassiske stilarter med et moderne twist.

Steaph har haft fornøjelsen af at optræde som orkestermusiker med flere danske ensembler, herunder Danish Radio Orchestra, Det Kongelige Kapel, DR Pigekoret, Copenhagen Philharmonic og Aalborg Symfoniorkester. Som harpenist stræber hun efter at bringe en elegant og magisk stemning til enhver begivenhed. Uanset om man planlægger en bryllupsfest, en firmafest eller en privat fest, kan hun hjælpe med at skabe den perfekte atmosfære med sin harpemusik.

Kontakt Steaph Chaimbeul Harpe

Kontakt Steaph Chaimbeul Harpe via formularen her, så vil Steaph Chaimbeul Harpe vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.