Storytellere i nærheden af Frederiksberg

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest interessante portaler til booking, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at personer, der er på jagt efter god musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er storyteller eller du er på jagt efter storytelling på Frederiksberg, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...