Storytellere i nærheden af Greve

5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Marianne Christensen

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist ...

Hjemby
Vordingborg
Vis kunstnerprofil

Historiefortæller Jens Peter Madsen

Trænger I til en sjov og hyggelig oplevelse i jeres menighed, forening eller klub? Så kunne I prøve mundtlig historiefortælling, som mange, særligt...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det så danskere, som leder efter den ideelle underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er storyteller eller søger storytelling i Greve, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...