Storytellere i nærheden af Hårlev

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Steiner Historiefortæller / Storyteller - Historiefortælling / Storytelling

Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Du rives med, gyser, undrer og griner.
En af landets...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.445
Vis kunstnerprofil

BAGOMFILM

Kom bag om de danske TV-serier Taxa, Rejseholdet og Krøniken m. fl. Produktionsleder Palle Brix og line-producer Anne-Marie Vidkjær fortæller bag ...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marianne Christensen

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist ...

Hjemby
Vordingborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Husker du hyggen og spændingen når der blev fortalt historier eller læst højt?
Så ved du allerede meget om, hvad du kan forvente når du bestiller ...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Flemming E. Jørgensen

Jeg har fortalt sin medrivende og spændende rejsebeskrivelse for et ukendt antal tusinde tilhørere gennem de senere år. foredraget henvender sig ti...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

Danmarks stærkeste foredrag om "Livskvalitet"

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 6.000 - 28.000
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Prisniveau
Kr. 1.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Ideén bag denne portal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer på jagt efter ideel musik og underholdning kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter storytelling i Hårlev, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...