Storytellere i nærheden af Svinninge

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

BAGOMFILM

Kom bag om de danske TV-serier Taxa, Rejseholdet og Krøniken m. fl. Produktionsleder Palle Brix og line-producer Anne-Marie Vidkjær fortæller bag ...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Steiner Historiefortæller / Storyteller - Historiefortælling / Storytelling

Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Du rives med, gyser, undrer og griner.
En af landets...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.445
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Husker du hyggen og spændingen når der blev fortalt historier eller læst højt?
Så ved du allerede meget om, hvad du kan forvente når du bestiller ...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Marianne Christensen

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist ...

Hjemby
Vordingborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Flemming E. Jørgensen

Jeg har fortalt sin medrivende og spændende rejsebeskrivelse for et ukendt antal tusinde tilhørere gennem de senere år. foredraget henvender sig ti...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

Danmarks stærkeste foredrag om "Livskvalitet"

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 6.000 - 28.000
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Prisniveau
Kr. 1.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så personer, som er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Det store udvalg strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har man også mulighed for inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter storytelling i Svinninge eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...