Storytellere tæt på Valby

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Ideén bag denne portal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter perfekt musik & underholdning kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af bands indenfor alle genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for inden en event at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er storyteller eller du er på jagt efter storytelling i Valby, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...