Book trompetist i nærheden af Brædstrup her

4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra starten, og det således, at personer, som søger efter perfekt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere.

Vores store udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et bredt udvalg af bands indenfor mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter en trompetist i nærheden af Brædstrup eller du selv er en artist, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.