Find trompetist tæt på Ribe her

4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med portalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori så danskere, som er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, som samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores brede udvalg dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller søger en trompetist i nærheden af Ribe, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.