Moderne lokaler med unik skov- og naturudsigt i Hillerød

Kapacitet 63 spisende gæster

Danhostel Hillerød, Nordisk Lejrskole og Kursuscenter er beliggende centralt i Hillerød med en unik placering ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave, som består af grønne fredede arealer på i alt 7 hektarer. Hillerød som by er placeret i hjertet af Nordsjælland omgivet af smukke skov- og naturområder. Denne placering gør Danhostel Hillerød til en ideel lokation, idet det ligger i gå- afstand til nærmeste busstoppested, Hillerød Station, Frederiksborg Slot og Barokhaven. Derudover er der i nærheden også talrige indkøbsmuligheder og et stort shoppingcenter. På centerets eget skønne grønne område er der store grønne græsarealer med boldbaner samt diverse andre udendørs aktiviteter som volleyball, bordtennis, petanque samt en bålplads, der alle kan benyttes hvis vejret tillader det. Den unikke placering med de store grønne områder gør også lokationen ideel, hvis I ønsker at kombinere jeres arbejdsmæssige interesser med diverse teambuilding aktiviteter.

Lokalerne er alsidige og egner sig til både større begivenheder og mindre komsammen arrangementer. Der er således mulighed for at arrangere en bred vifte af events i forbindelse med fester og selskaber på lokationen. Her vil det være muligt at benyttet centerets restaurant, som i alt kan rumme 56 spisende gæster. Dog vil det også være en mulighed at benytte det mellemstore lokale, som ligger ved siden af restauranten med plads til op til 24 gæster. Om det altså er små komsammen-aftener, en hyggelig aften med familie eller venner, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller en helt anden festlig begivenhed kan det lade sig gøre hos Danhostel Hillerød. Mulighederne står åbne, og det er blot op til jer at fremsige jeres ønsker for jeres kommende arrangement.
Alle lokalerne er moderniseret og har alle godt naturligt lysindfald, hvilket betyder at rammerne er der til at skabe den perfekte aften. Herefter er det op til jeres ønsker til oppyntning, udformning af lokalerne mm. som er medvirkende til at gøre lokalerne til jeres på denne specielle dag.
I lokale-afdelingen på centret er der udover lokalerne også hyggelige fællesrum og opholdsstuer, som er udstyret med loungemøbler og parabol-tv. Her kan I nyde indendørs aktiviteter som bordtennis, airhockey, bordfodbold, billard og et diskotek med bar. Centret tilbyder forskellige opholdsmuligheder; "Atrium" byder på TV, cafeborde og en kaffemaskine, mens biblioteket har bløde møbler, TV og læsepladser med adgang til en række bøger. Derudover er der en spisestue med udsigt til den idylliske skov samt en terrasse med borde og bænke. Hvis vejret tillader det, har lokalerne direkte adgang til en hyggelig terrasse med havemøbler, hvor gæsterne kan nyde den friske luft og den smukke udsigt til velkomstdrinken samt gennem arrangementets pauser mellem mad og taler.

Personalet på Danhostel Hillerød stræber efter at levere fremragende service og sikre jer den mest mindeværdige oplevelse. De er dedikerede og vil være til rådighed for at assistere jer gennem hele processen i form af planlægning og afvikling af jeres arrangement. Dette er medvirkende til at sikre at alle detaljer opfylder jeres ønsker og behov. Personalet lægger stor vægt på, at I som arrangør føler jer trygge og komfortable i forbindelse med hele arrangementet. Derfor afsætter de tid til at drøfte alle aspekter af begivenheden og de praktiske detaljer sammen med jer inden arrangementet, hvilket sikrer, at I opnår det bedst mulige arrangement og modtager det mest passende tilbud. I vil dermed være i trygge gennem hele processen, så I kan nyde det gode selvskab til fulde og glæder jer over en veloverstået begivenhed.

I centrets velrenommerede køkken fremstilles hjemmelavede lækkerier udelukkende af friske, førsteklasses råvarer, omhyggeligt tilberedt af dygtige kokke. Køkkenet stræber efter at skabe fremragende gastronomiske oplevelser og velsmag i en afslappet og uformel atmosfære. Derfor prioriteres enkelhed, kvalitet og hensyntagen til årstidernes skiften, når menuerne sammensættes. Hovedvægten i menuerne ligger på grøntsager og fisk, men der inkluderes også kødretter. Restauranten serverer gode kulinariske oplevelser i hyggelige omgivelser. Her gåes aldrig på kompromis med kvaliteten, og alle retter tilberedes omhyggeligt med sæsonens friske råvarer. Køkkenet tilbyder både kreative retter og traditionelle favoritter, og ved godt vejr er det også muligt at nyde velkomstdrinken samt andre kolde drikkevarer imellem retterne under birketræerne i den smukke have.

Danhostel Hillerød giver også mulighed for overnatning, hvilket betyder, at I kan strække jeres arrangement over flere dage eller blot tilbyde jeres gæster en overnatning, så I kan diskutere dagens begivenheder over en dejlig morgenbuffet. Der tilbydes forskellige typer værelser, herunder standardværelser, superiorværelser, gruppeværelser og handicapegnede værelser. Alle værelser på centret er af hotelstandard og er beliggende i en nyopført bygning fra 2007. Værelserne har adgang til en lille terrasse med havemøbler. Nogle af værelserne har to enkeltsenge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng, mens andre har køjesenge med plads til fire personer. Alle værelser af hotelstandard har eget badeværelse med toilet.

Danhostel Hillerød arbejder også aktivt med bæredygtighed. Dette har centret gjort ved at implementeret flere tiltag som tager hånd om FN's verdensmål. Yderligere har centret en miljøpolitik, hvor der bl.a. er foretaget følgende tiltag:
- Sparepærer hvor det er hensigtsmæssigt
- Lavstskyltoiletter
- Varmestyring
- Miljøvenlig fjernvarme
- Rumfølere hvor det er hensigtsmæssigt.
- Sorterering af affald med henblik på at genbruge så meget som muligt.
- Minimering af stærke rengøringsmidler og bruger miljøcertificerede rengøringsmidler
- Græsslåning med bioklip


Lokaler


Prispakker

Morgenbuffet - kl. 7.30-9.30
2 timer
DKK 125
pr. kuvert
inkl. moms
Leje af klasselokale/hyggerum
Fra DKK 500
inkl. moms
Frokostbuffet
Min. 40 gæster
5 timer
DKK 925
pr. kuvert
inkl. moms
Konfirmationsfest - buffet
Min. 40 gæster
6 timer
DKK 925
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokostbuffet - dagsarrangement kl. 12-17
Min. 40 gæster
5 timer
DKK 925
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllupsfest - buffet 1
Min. 40 gæster
DKK 1195
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllupsfest - buffet 2
Min. 40 gæster
DKK 1195
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllupsfest - buffet 3
Min. 40 gæster
DKK 1195
pr. kuvert
inkl. moms
Festpakke
Min. 40 gæster
7 timer
DKK 1195
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokostbuffet - aftensfest kl. 18-1
Min. 40 gæster
7 timer
DKK 1195
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Udendørs omgivelser

Areal til sport og spil
Bålplads
Skov og natur
Terrassemiljø
Udendørs lounge-område

Spil & underholdning

Billard
Bordfodbold
Bordtennis

Børnevenligt

Børnemenuer
Børneseng / tremmesenge
Højstole
Indendørs legeområde
Puslebord
Udendørs legeplads

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

God adgang certificeret
Handicap parkering
Handicaptoiletter
Handicapvenlige værelser

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Lærred
Projektor
Wifi

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 40
Gratis pladser: 40
Pladser med ladestander: 0

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 142
Enkeltværelser: 3
Dobbeltværelser: 15
Gruppeværelser: 27

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Tog: Hillerød Station 2,4 km
Bus: Ved Egedam (Fredskovhellet) - rute 302 350 meter
Tog: Slotspavillonen Station 3 km
Hovedvej: rute 19 3,6 km

Aktiviteter & seværdigheder

Store Dyrehave 700 meter
Frederiksborg Slot 3,1 km
Teglgårdssøen 2,9 km
SlotsArkaderne Shoppingcenter 3,2 km

Lokation

Lejrskolevej 4 , 3400 Hillerød

Tags


Vilkår og betingelser

Depositum
For at sikre, at såvel dag som tidspunkt er garanteret for Deres fest, skal der ved reservation indbetales et depositum.
Beløbet modregnes naturligvis ved endelig afregning.

Ændrings- & afbestillingsbetingelser
Enhver afbestilling eller ændring i den oprindelige bestilling bør ske skriftligt og rettidigt i henhold til gældende tidsfrister for det pågældende arrangement.
Hotel og restaurationsbranchens almindelige regler for afbestilling er gældende

Betalingsbetingelser
Afregning kan ske på Danhostel Hillerød kontant eller med kreditkort.
Betaling med visse kreditkort pålægges kreditkortgebyr.

Generelle betingelser
Endeligt antal gæster oplyses senest 1 uge før arrangementet. Det er dette antal, der betales for.

Hunde kan ikke medbringes på Danhostel Hillerød. Dette skyldes regler omkring rengøring, hygiejne og hensynet til allergikere.

Rygning indendørs forbudt. Der er opsat askebægre udenfor.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris