Stemningsfulde og særprægede lokaler med autentisk atmosfære omgivet af skøn natur

Kapacitet 150 spisende gæster

Lille Restrup Hovedgaard er en historisk hovedgård, beriget med fascinerende historier, som personalet sætter en stor ære i at værne om og bevare. Herregården tilbyder bed and breakfast-ophold samt planlægning af personlige fester og events. På Lille Restrup Hovedgaard tilbydes den ideelle ramme til at fejre livets vigtige begivenheder. De stemningsfulde selskabslokaler bidrager til den gode stemning, hvor uforglemmelige minder skabes. Ved afholdelse af arrangementer Lille Restrup Hovedgaard vil personalet tage sig af alt fra start til slut. Med den smukke natur, elegante selskabslokaler og autentiske værelser, tilbyder Lille Restrup Hovedgaard den perfekte atmosfære til en afslappende stund med venner og familie.

Lille Restrup Hovedgaard er en gammel adelig sædegård fra 1459, beliggende nær Allestrup i Himmerland. Placeringen lidt udenfor byen medvirker, at herregården er omgivet af unik natur i miles omkreds. Her findes idyllisk skovområder, små hyggelige søer, Simested Å og åbne vider med grønne arealer. Herved er omgivelser omkring lokationen ideel til afholdelse af livets store som små begivenheder, hvor I som arrangører sammen med jeres gæster kan nyde godt af den skønne kulisse udenfor hovedgårdens døre. Placeringen ved Aalestrup gør også hovedgården til at attraktiv lokation, idet byen er beliggende lige ved grænsen mellem region Midt- og Nordjylland, hvilket gør transporten bekvemt for gæster for store dele af landet. Der vil dermed være gode transportmuligheder for gæster fra såvel Nordjylland, Midtjylland samt gæsterne længerevejs fra, eftersom Lille Restrup Hovedgaard også er nærtbeliggende E45 og med togforbindelser fra de større byer i Jylland.

Hovedgården tilbyder to fleksible og stemningsfyldte lokaler; Vestfløjen og Østfløjen.
Vestfløjen er oprindeligt en gammel kostald designet af den anerkendte arkitekt Arne Wagner Smitt. I dag fungerer lokalet som hovedgårdens største lokale med plads til op til 130 personer. Det gamle bjælkeloft er bevaret, og lokalet er opdelt af to store smukke buer, der skaber en intim og hyggelig atmosfære. Dette design faciliteter en naturlig overgang fra middag til dansegulv. Som en tilkobling er den store terrasse udenfor, der grænser op til hovedgårdens store park, der om aftenen smukt oplyst med lyskæder og fakler. Grundet lokalets velbevarede historie design kombineret med et moderne og feminint islæt skaber Vestfløjen en rustik, hyggelig og rummelig stemning.
Østfløjen har oprindeligt huset Lille Restrup Hovedgaards hestestald. I dag er lokalet indrettet med moderne og stemningsfuld møblering i kombination med de historiske og velbevarede rammer. Lokalet kan rumme op til 80 personer. Den tilhørende kaffestue ligger i forlængelse af Østfløjen og byder på en enestående udsigt over Simested Å. Terrassen udenfor lokalets døre grænser direkte op til svømmebassinet, som også er oplyst om aftenen. Den åbne pejs i enden af Østfløjen bidrager til en intim og hyggelig atmosfære i lokalet. Grundet de store vinduer skabes trækkes store mængder af naturligt lys ind i lokalet, hvor naturen nærmest kommer med ind i rummet.
For begge lokaler er fleksibilitet et nøgleord, idet begge lokaler kan tilpasses og tilrettelægges efter netop jeres ønsker og behov. Personalet står klar til at omlægge lokalerne efter jeres præferencer, hvor lokalernes udformning, indretning, bordopstilling, opdækning samt alt andet praktisk kan skræddersys, så det hele fremstår lige som I ønsker det. Herved er lokationen ideel uanset om I ønsker at afholde, konfirmation, fødselsdag, reception, julefrokost, bryllup eller noget derimellem. Dette ses også ved, at Lille Restrup Hovedgaard tilbyder, at I som arrangør kan samarbejde med hovedgårdens event- og festplanlægger, der har stor erfaring i at planlægge og tilrettelægge alle former for festlige begivenheder, så jeres arrangement udformer sig lige efter jeres hovede.
Ud over de to store "hovedlokaler" er det også muligt at benytte Kaffestuen, terrasseområderne samt Lindealléen og de store udearealer, hvor der blandt andet er etableret en sti gennem skov og ådal.

Hos Lille Restrup Hovedgaard er det ikke blot de unikke lokaler, som kan tilpasses - det kan forplejningen også. Køkkenpersonalet tilrettelægger menuerne efter sæsonens råvarer, for derigennem at opnå den bedste smag og højeste kvalitet, idet råvarerne kun benyttes når de er aller bedst. For kokkene er fokus på høj kvalitet og den gode smag, hvor der tages inspiration fra flere verdenskøkkener. Hermed tilbydes en stor variation af serveringer, hvor menuen består af såvel klassiske retter såvel som moderne og eksotiske serveringer. Hovedgårdens menu er dog blot til inspiration, idet køkkenet står klar til at gå i dialog med jer som arrangør for at planlægge den specifikke menu til jeres arrangement. Hermed står kokkene klar til at komme med råd og erfaring, hvor I sammen vil skræddersy menuen, så også forplejningen stemmer overens med jeres ønsker.

Som sløjfen på Lille Restrup Hovedgaards unikke muligheder tilbyder stedet også overnatningsfaciliteter i herregårdens hovedbygning. Hermed er det muligt at overnatte på et af hovedgårdens hyggelige værelser, som summer af autencitet med en rustik og romantisk indretning, der kombinerer stedets historie med et moderne og stemningsfuldt islæt. Overnatningsmuligheder gør derved stedet endnu mere attraktiv, idet det er muligt at tilbyde jeres gæster overnatning på lokationen, så de ikke skal tænke på transport hjem, men blot kan nyde den festlige begivenhed til fulde. Yderligere gøres det muligt at forlængelse jeres arrangement, hvor I dagen derpå kan nyde herregårdens lækre morgenmad og snakke om gårsdagens festligheder, hvorefter I har mulighed for at benytte og drage fordel af de mange nærtliggende naturaktiviteter.


Lokaler


Prispakker

Mindehøjtidelighed
Fra DKK 68
pr. kuvert
inkl. moms
Søndagskaffebord
3 timer
DKK 178
pr. kuvert
inkl. moms
Påksefrokost
DKK 325
pr. kuvert
inkl. moms
Festpakke 1
Min. 30 gæster
6 timer
DKK 518
pr. kuvert
inkl. moms
Festpakke 1 - hovedret buffet
Min. 30 gæster
6 timer
DKK 558
pr. kuvert
inkl. moms
Festpakke 2
Min. 30 gæster
6 timer
DKK 618
pr. kuvert
inkl. moms
Festpakke 2 - hovedret buffet
Min. 30 gæster
6 timer
DKK 658
pr. kuvert
inkl. moms
Festpakke 3
Min. 30 gæster
7 timer
DKK 748
pr. kuvert
inkl. moms
Festpakke 3 - hovedret buffet
Min. 30 gæster
7 timer
DKK 788
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllup - Party all night
Min. 35 gæster
8,5 timer
DKK 1018
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllup - Reception & Party all night
Min. 35 gæster
11,5 timer
DKK 1258
pr. kuvert
inkl. moms
Vielse i Lindealéen
DKK 3995
inkl. moms
Firmaevents & -fester
Kontakt for pris

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt

Udendørs omgivelser

Skov og natur
Terrassemiljø
Udendørs lounge-område
Udsigt til vand

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 150
Betalingspladser: 0
Gratis pladser: 148
Pladser med ladestander: 2

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 48
Enkeltværelser: 0

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Kulturhistorisk sti: Spor Lille Restrup Hovedgaard 12 meter
Limfjorden Lovns Halvøen 30 meter
Danmarks Cykelmuseum 1,4 km
Aalestrup centrum 1,8 km
Ulbjerg Klint 18 km

Transport & parkering

Bus: Aalestrup Realskole (Borgergade / Vesthim. Kom.) - rute 68 & 552 1,1 km
Aalestrup Busterminal 1,4 km
Hovedvejen rute 13 1,4 km

Lokation

Lille Restrupvej 71, 9620 Aalestrup

Tags


Vilkår og betingelser

Bookingbetingelser og depositum
For endeligt at have booket lokaler hos Lille Restrup Hovedgaard skal en kontrakt underskrives og depositum skal indbetales
Depositum udgør 9000 kr. for bryllup og 5000 kr. for andre festlige arrangementer.

Betalingsbetingelser
Det resterende beløb udover betalingen af depositum skal betales morgenen efter festen på Ll. Restrup Hovedgaard, eller senest 4 dage efter festen.

Aflysningsbetingelser
Ved aflysning af arrangementet vil dette medføre, at depositum ikke vil blive refunderet.
Aflysning senere end en måned før vil yderligere resultere i en fakturering på 10 % af det forventede fakturabeløb.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris